Over ons

Blinqx is een aanbieder van softwareoplossingen die dienstverlenende professionals versterkt in hun groei en succes.

Sectoren

Blinqx ontwikkelt B2B SaaS oplossingen voor financieel en zakelijk dienstverleners in geselecteerde niches.

Oplossingen

We verbinden de meest vooruitstrevende softwareoplossingen in specifieke niches. Zo ontwikkelen we een platform voor groei.

Zoeken

Privacy statement

Wij zijn Blinqx, bezoek je onze website, dan verwerken we een aantal persoonsgegevens.
We vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt omgegaan en daarom worden persoonsgegevens secuur door ons verwerkt en beveiligd. In dit Privacy Statement vertellen we je hier graag meer over.

We gebruiken je IP-adres om te analyseren hoe lang en welke pagina’s je van onze website bezoekt en hoe bezoekers op onze website terecht zijn gekomen. Hiervoor gebruiken we het statistiekenprogramma Google Analytics (4). Lees hier het privacybeleid van Google Analytics.

Ten behoeve van het opsporen van eventuele problemen van onze website en server, bewaren onze servers zogenaamde logfiles. Deze bevatten IP-adressen en worden eens per jaar opgeschoond. Dit doen we om onze website en server veilig en toegankelijk te houden voor jou en voor onszelf.

Via de website kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Met deze nieuwbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Wanneer je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief dan gebruiken we je e-mailadres uitsluitend om deze nieuwsbrief te kunnen versturen. Voor het versturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van het verzendprogramma MailChimp. MailChimp voldoet aan de EU richtlijnen voor opslag van persoonsgegevens. Voor meer informatie hierover zie https://www.privacyshield.gov/participantid=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active.

Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer? Geen probleem, je kunt je gemakkelijk afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief zelf. Vanaf dat moment wordt jouw e-mailadres van onze verzendlijst verwijderd. Vervolgens blijven je gegevens nog maximaal 1 maand bewaard in verband met de verwerking van je afmelding.

Via Google en MailChimp kunnen gegevens buiten de Europese Unie verwerkt worden. Al deze partijen zijn aangesloten bij het Privacy Shield Programma en voldoen daarmee aan een volgens de Europese Commissie passend beschermingsniveau.

Op onze website is ook een SSL-certificaat geïnstalleerd. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden.

Een lijst met subverwerkers en beveiligingsmaatregelen per entiteit die via deze website haar diensten aanbiedt, vind je hier.

Je hebt het recht je persoonsgegevens in te kijken. Ook kun je gegevens laten wijzigen of laten verwijderen uit onze database. Verder kun je verzoeken om de verwerking te beperken en kun je bezwaar maken tegen de verwerking. Daarnaast heb je het recht om te vragen om de gegevens die wij over jou verwerken aan jou over te dragen of aan een andere organisatie. Laat het ons weten via privacy@blinqx.tech. Wij voldoen doorgaans binnen 1 maand aan je verzoek. Dit kan langer duren in geval van grote drukte.

Contactgegevens:

Blinqx
Pesetastraat 46
2991 XT Barendrecht

Ten slotte wijzen wij er nog op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder). Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele versie vind je altijd op www.blinqx.tech

Barendrecht, juni 2023.